LOGOPEDIEPRAKTIJK KERKRADE-WEST

P

Colette Flecken

Praktijkinformatie

 

Onze praktijk ligt in Kerkrade-West. Ze is met openbaar vervoer goed te bereiken. Naast onze praktijk ligt een kleine parkeerplaats. Parkeren is hier gratis. Verder is het mogelijk om in de omliggende straten (binnen de parkeervakken) uw auto te parkeren. Bij de inrichting van onze praktijk hebben wij er rekening mee gehouden dat deze ook toegankelijk is voor mensen met een handicap of rolstoel.

In de praktijk worden zowel volwassenen als kinderen behandeld. Hiervoor gebruiken wij aparte behandelkamers.

Onze werkzaamheden zijn gericht op het onderzoeken en behandelen van mensen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, slikken en gehoor. In onze praktijk zijn twee logopedistes werkzaam: Colette Flecken en Lynn Brock

 

 

Colette Flecken

 

In 1988 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Opleiding Logopedie in Hoensbroek. Tot 2000 deed ik ervaring op binnen de schoollogopedie en deze vrijgevestigde praktijk. Sinds 2000 (toen werd onze zoon geboren) ben ik alleen nog werkzaam in de praktijk.

Omdat deze praktijk een allround-praktijk is, kunnen kinderen en volwassenen met allerlei logopedische problemen bij ons terecht.

 

Mijn belangstelling gaat vooral uit naar kinderen in de basisschoolleeftijd met spraak-en taalontwikkelingsproblemen, schisis-problematiek en  afwijkende mondgewoonten. Verder werk ik graag met volwassenen die stemproblemen, spraakproblemen (dysartrie) of taalproblemen (afasie) hebben.

 

Ik ben getrouwd met John en wij hebben 1 zoon. Ik sport veel, lees graag, kijk graag naar speelfilms en houd van lekker eten.

 

Colette is aanwezig op maandag, dinsdag (tot 16:00 uur), woensdag en vrijdag.

Dimphy Tempels

 

Mijn naam is Dimphy Tempels. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Naast mijn werkzaamheden binnen logopediepraktijk Kerkrade-West, ben ik tevens werkzaam in een andere praktijk. Ik werk voornamelijk met cliƫnten met spraak- taalproblematiek en met cliƫnten met afwijkende mondgewoonten.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en houd ik van koken.

Ik ben werkzaam binnen logopediepraktijk Kerkrade-West op dinsdag en donderdag.

 

 

 

 

 

 

 

Behandelruimte Kinderen
Behandelruimte Volwassenen

 

Logopediepraktijk Kerkrade-West | Akerstraat 113 A | Kerkrade | 045 - 5428541 | info@logopedie-kerkradew.nl